Privadesa

Qui som

Abella Negra SLL és una empresa amb adreça social en:

Adreça: Padre Feijó, 12 – 9. 46900 Torrent València

Tel.: 630 107 990

La nostra adreça de pàgina web és: https://www.abellanegra.com.

A efectos de comunicació, el nostre correu electrònic és: info@abellanegra.com

Quina dada personal recollim i per què recollim

Recollim dades personals, com el nom, el correu electrònic o preferències del compte personal; i dades transaccionals, com informació de compra, per a fer posible les eines de facturació i enviament dels nostres productes. Aquestes dades són emmagatzemades d’acord a la normativa vigent al RGPD, LOPD i LSSI i son utilitzades exclusivament amb la finalitat de comunicar-nos amb tu i donar-te el servei que oferim (venda, enviament i post venda)

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris en el lloc recollim les dades mostrades en la forma de comentaris, i també l’ adreça d’IP i el navegador utilitzat per ajudar a la detecció de spam.

Un string anònim de la vostra adreça de correu electrònic (també cridat un hash) pot ser proporcionat al servei Gravatar per veure si estàs utilitzant-lo. La política de privadesa de Gravatar és disponible aquí: https://automattic.com/Intimitat/. Després de l’ aprovació del vostre comentari, la vostra fotografia de perfil és visible al públic en el context del vostre comentari.

Mitjans de comunicació

Si penjes imatges a la pàgina web, hauries d’evitar penjar-les amb dades d’ubicació (GPS d’EXIF) inclossos. Els visitants a la pàgina web poden descarregar i extreure qualsevol dada d’ubicació d’imatges en la pàgina web.

Galetes del formulari de contacte

Si deixes un comentari en el nostre lloc pots optar-dins a salvar el vostre nom, adreça de correu electrònic i pàgina web en galetes. Aquests són per la vostra comoditat de manera que no has d’omplir en els vostres detalls un altre cop quan deixes un altre comentari. Aquestes galetes duraran per un any.

Si tens un compte i accedeixes dins a aquest lloc, posarem una galeta provisional per determinar si el teu navegador accepta galetes. Aquesta galeta No conté cap dada personal i és descartada quan tanques el teu navegador.

Quan tu accedeixes dins, hem instal·lat diverses galetes per salvar la vostra informació d’accés i les vostres eleccions de pantalla. Les galetes d’accés duren per dos dies, i les galetes d’opcions de la pantalla duren per un any. Si selecciones “Recordar-me”, el vostre accés persistirà per dues setmanes. Si accedeixes fora del vostre compte, les galetes d’accés seran tretes.

Si edites o publiques un article, una galeta addicional serà salvada en el vostre navegador. Aquesta galeta No inclou cap dada personal i senzillament indica l’ID de correu de l’article. Expira després d’un dia.

Contingut d’altres pàgines web

Els articles en aquest lloc poden incloure contingut d’altres pàgines web (p. ex. vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut d’altres pàgines web es comporta en la manera mateixa exacta com si el visitant ha visitat l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades i galetes d’ús i controlar la vostra interacció amb aquell contingut, incloent seguint la vostra interacció amb el contingut si tens un compte i si accedeixes dins a aquella pàgina web.

Analítica

Si deixes un comentari, el comentari i el seu metadata és retingut indefinidament. Això és com podem reconèixer i aprovar qualssevol comentari de seguiment automàticament en comptes d’aguantar-los dins una cua de moderació.

Per els usuaris que es registren en la nostra pàgina web, també emmagatzemem la informació personal en el seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar, o eliminar la seva informació personal a qualsevol temps (encara que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web també poden veure i editar aquella informació.

Quins drets tens sobre les vostres dades

Si tens un compte en aquest lloc, o tens comentaris, pots demanar per rebre un arxiu exportat de les dades personals, incloent qualsevol dada que ens has proporcionat. Pots també demanar que esborrem dades de gaire personal. Això no inclou dades que estem obligats a mantindre per les autoritats administratives, legals, o amb propòsits de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants poden ser comprovats a través d’un servei automatitzat de detecció de spam.
La vostra informació de contacte serà utilitzada exclusivament per eines de comunicació i no fem sesió de dades a tercers.